НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 21-ви март- ДО 28–ми март 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 21-ви март- ДО 28–ми март 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост,

повеќе »»

Корона вирусот како да се исплаши од „руската мечка“. Во Русија до сега се еведентирани 306 случаеви на корона вирус. Повеќемина се заризиле патувајќи во Странство: Италија, Шпанија, Франција и Австрија. ХОРОСКОП КРАЈНЧКИ Пишува: Илија Бошков – крајнички

Корона вирусот како да се исплаши од „руската мечка“. Во Русија до сега се еведентирани 306 случаеви на корона вирус. Повеќемина се заризиле патувајќи во Странство: Италија, Шпанија, Франција и Австрија. ХОРОСКОП КРАЈНЧКИ Пишува: Илија Бошков – крајнички ж Да не ми префрлуваат дека сум руски орентиран

повеќе »»

Дали Германија е пред банкрот? Германија ќе позајмува 156 милијарди евра за борба против корона вирусот, Европската Унија е пред распад…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали Германија е пред банкрот? Германија ќе позајмува 156 милијарди евра за борба против корона вирусот, Европската Унија е пред распад…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички „Најсилната“ економија во Европа, гермаснската економија, се наоѓа пред колапс.            Во многу текстови нагласив дека Германија е третта

повеќе »»

Корона вирусот прави пустош низ САД. За еден ден само во сојузната државата Њујорк има 3254 ново заболени од корона вирусот. Вистинските бројки на заболени и починати не се сооппштуваат, се калкулира со мали бројки… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Корона вирусот прави пустош низ САД. За еден ден само во сојузната државата Њујорк има 3254 ново заболени од корона вирусот. Вистинските бројки на заболени и починати не се сооппштуваат, се калкулира со мали .. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во САД корона вирусот почна

повеќе »»

Светската здраствена организација ги демантираше Трамп и САД, дека Кина ја криела епедмијата. Единствено САД не дава информации за заболени и починати, а ги имаат во сите сојузни држави… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ ПиШува. Илија Бошкков – Крајнички

Светската здраствена организација ги демантираше Трамп и САД, дека Кина ја криела епедмијата. Единствено САД не дава информации за заболени и починати, а ги имаат во сите сојузни држави… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ ПиШува. Илија Бошкков – Крајнички За да ја сокријаст својатаљ вина за коронас вирусот САД ја

повеќе »»

Корона вирусот ќе ги растури НАТО и Европската Унија! САД влегува во рецесија и економски полас, по нафтената војна и корона вирусот…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Корона вирусот ќе ги растури НАТО и Европската Унија! САД влегува во рецесија и економски полас, по нафтената војна и корона вирусот…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Корона вирусот го покажа вистинското лице на Европската Унија, одбивајќи да им помогне на Италија.            Но, полека

повеќе »»