Илија Бошков – Крајнички: Анализа и предвидување (видео) за светската и домашната политичка сцена – за периодот што престои…..

Илија Бошков – Крајнички: Анализа и предвидување (видео) за светската и домашната политичка сцена – за периодот што престои….. Споделете 20

повеќе »»

МАКЕДОНИЈА НЕМА ДА ГО СМЕНИ ИМЕТО: Анализа и предвидувања (видео) за Македонската и светската политичка сцена, дадени на ТВ Сител, на 14-ти декември 2018 година…. Пишува: Илија Бошков – Крајнички

МАКЕДОНИЈА НЕМА ДА ГО СМЕНИ ИМЕТО: Анализа и предвидувања (видео) за Македонската и светската политичка сцена, дадени на ТВ Сител, на 14-ти декември 2018 година…. Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, како што ВИ ветив, ви  го постирам видеото со моите анализи  и предвидувања, дадени вчера

повеќе »»

Документарец (видео)„Македонскиот Нострадамус Крајнички“, снимен и промивиран од Македонска Телевизија со други предвидувања 1999 година.. Пишува: Илија Бошков – крајнички

Документарец (видео)„Македонскиот Нострадамус Крајнички“, снимен и промивиран од Македонска Телевизија со други предвидувања 1999 година.. Пишува: Илија Бошков – крајнички            Драги пријатели, како што ви ветив, ви го постирам документарецот „Македонскиот Нострадамус Крајнички“ кој го сними и емитуваше Македонска Телевизија. Докуентарецот „Македонскиот Нострадамус Крајнички“ Снимен е

повеќе »»

Бугарското ме-ве-ре(видео), бугарски сообраќајни полицајци по влезот во Европската Унија, на главниот автопат…. Пишува: Илија Бошков –Крајнички

Бугарското ме-ве-ре(видео), бугарски сообраќајни полицајци по влезот во Европската Унија, на главниот автопат…. Пишува: Илија Бошков –Крајнички Драги пријатели, чепкајќи по интернет, мислам пред година-две, налетав на комично бугарско ведо, каде бугарите ги исмејуваат своите собраќајни  полицајци, по влезот во ЕУ –„европејскиот сојуз, каде се намираат блгарите,

повеќе »»