Заев: „Денес е 1-ви април, ќе нема одгворност“! САД доби црвен картон, Русија и Кина ги поделија интрресните сфери! ХОРОСКОП КРАЈНИИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Заев: „Денес е 1-ви април, ќе нема одгворност“! САД доби црвен картон, Русија и Кина ги поделија интрресните сфери! ХОРОСКОП КРАЈНИИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Зад нас е интересн ден! Малку се насмејав кога ја слушнав изјавата на премиерот Зоран Заев, по повод законот што треба

повеќе »»

ГОВОР НА ПЛАНЕТИТЕ: Дали Западот се ослободува од Заев и Вучиќ (видео и натални карти)? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео: Илија Бошков – Крајнички

ГОВОР НА ПЛАНЕТИТЕ: Дали Западот се ослободува од Заев и Вучиќ (видео и натални карти)? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео: Илија Бошков – Крајнички Председателот на Србија Александар Вучиќ и премиерот на Македонија влегуваат во период кога треба да обрнат внимание на безбедноста. Натална карта на Зоран Заев со

повеќе »»

Русија го гиби трпението! Вакцинте дали се срество за масовно убивање(видео)? Со масовната вакцинација во Србија со разни вакцини си пука во нога! Изреалски адвокати ќе ја тужат владата во Нинберг за холокаустот врз сопствениот народ….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Русија го гиби трпението! Вакцинте дали се срество за масовно убивање(видео)? Со масовната вакцинација во Србија со разни вакцини си пука во нога! Изреалски адвокати ќе ја тужат владата во Нинберг за холокаустот врз сопствениот народ….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Светот зоврива, односите помеѓу

повеќе »»

Бил Гејтц тргнува во војна против Путин, преку вакцините (2 видеа)! ЕУ ќе биде колетерална штета. Од унивирзитетот во Охсфорд тврдат дека вакцините предизвикуваат во 60% случаи стерилитет… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Бил Гејтц тргнува во војна против Путин, преку вакцините (2 видеа)! ЕУ ќе биде колетерална штета. Од унивирзитетот во Охсфорд тврдат дека вакцините предизвикуваат во 60% случаи стерилитет… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Светот зоврива, војната со вакцините влегува во опасна фаза.              

повеќе »»

САД се враќа на Балканот, заборави дека има неплатена сметка! Македонските ракометари покажаа дека не се сите „македончиња“, има и МАКЕДОНЦИ.. Каракачанов провидно одигра…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

САД се враќа на Балканот, заборави дека има неплатена сметка! Македонските ракометари покажаа дека не се сите „македончиња“, има и МАКЕДОНЦИ.. Каракачанов провидно одигра…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Српскиот портал : излезе со наслов: „Генерал на САД: Се враќаме на Балканот – Ќе ја

повеќе »»

Русија: Корона вирусот ќе заврши до 1-ви август! Доктор НесторовиЌ (2-ва видеа): Уште не знаеме како се заразуваме.. Не се вакцнирајте ако го прележавте вирусот… корона вирусот ја подели САД на два дела…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишива и видео: Илија Бошков – Крајнички

Русија: Корона вирусот ќе заврши до 1-ви август! Доктор НесторовиЌ (2-ва видеа): Уште не знаеме како се заразуваме.. Не се вакцнирајте ако го прележавте вирусот… корона вирусот ја подели САД на два дела…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишива и видео: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, Ви предлагам по

повеќе »»