Да ли Турција се подготвува за излегување од НАТО? Американски авиони почнаа да ја напуштаат базата „Инџирлик“….Анализите и предвидувањата тропаат на врата! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Да ли Турција се подготвува за излегување од НАТО? Американски авиони почнаа да ја напуштаат базата „Инџирлик“….Анализите и предвидувањата тропаат на врата! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Моите анализи и предвидувања кои датираат од пред многу години, првата од 1995 година дека Турција прва ќе

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6328" align="left"]
[divider_top]

Ердоган најави резулуција за геноцид на американците врз индијанците…Индијанците ќе се најдат во исти „шатор“ со ерменците.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Ердоган најави резулуција за геноцид на американците врз индијанците…Индијанците ќе се најдат во исти „шатор“ со ерменците.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Тензиите помеѓу САД и Турција се зголемува по донесувањето на резулуција во сенатот на САД за геноцид на Турција врз ерменџите.             Претседателот

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6324" align="left"]
[divider_top]

Германија и покажа заби на САД! На САД им се закани ако воведат санкци кон гасоводот Северен тек-2, ќе ги затворат терминалите за американскиот течен гас…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Германија и покажа заби на САД! На САД им се закани ако воведат санкци кон гасоводот Северен тек-2, ќе ги затворат терминалите за американскиот течен гас…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Германија полека го врти грбот на САД, цвсто го штити својот економски интерес, полека

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6320" align="left"]
[divider_top]

Крим ќе ја погребе политичката кариера на Вучиќ (видео)! Путин му ја прати втората порака на Вучиќ: Ќе нема до третта мајка „војводо“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Крим ќе ја погребе политичката кариера на Вучиќ (видео)! Путин му ја прати втората порака на Вучиќ: Ќе нема до третта мајка „војводо“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Претседателот на Руската Федррација Владимир Путин интилегетно по втор пат му порача на претседателот на Србија: „војводо“

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6315" align="left"]
[divider_top]

Путин го победи Трамп на изборите во Велика Британија! Џонсон ќе предизвика распад на ЕУ, но и на Обиденетото Кралство, а со тоа и на НАТО…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин го победи Трамп на изборите во Велика Британија! Џонсон ќе предизвика распад на ЕУ, но и на Обиденетото Кралство, а со тоа и на НАТО…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Историјската победа на Борис Џонсон во Велика Британија или Обединетото Кралство, е самоубиство на

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6311" align="left"]
[divider_top]

Камчев го „откри“ (видео) тајниот план Боки 13, како да дојде до дете – „таткото“ ќе биде Зоран Кичеец… Ако Боки 13 е во „блажена состојба“ судот ќе треба да го ослободи еден период од судските процеси… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: илија Бошков – Крајнички

Камчев го „откри“ (видео) тајниот план Боки 13, како да дојде до дете – „таткото“ ќе биде Зоран Кичеец… Ако Боки 13 е во „блажена состојба“ судот ќе треба да го ослободи еден период од судските процеси… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: илија Бошков – Крајнички Гледам повеќето портали

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6305" align="left"]
[divider_top]