Глобална сцена: Републиканците му свртеа грб на Трамп… Путин му удри економска „шлаканица“ на Ердоган, потоа следува „некастрена“ остегарка на Ердоган и Турција…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Глобална сцена: Републиканците му свртеа грб на Трамп… Путин му удри економска „шлаканица“ на Ердоган, потоа следува „некастрена“ остегарка на Ердоган и Турција…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Моите анализи во случаите на претсеедателот на САД Доналд Трамп и претседателот на Турција Таијп Реџеп Ердоган,

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6794" align="left"]
[divider_top]

Путин одби да се сретне со Ердоган. Турција и Сирија пред војна се! Русија нема мирно да гледа, убиени се четири руски официри на тајната руска служба.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин одби да се сретне со Ердоган. Турција и Сирија пред војна се! Русија нема мирно да гледа, убиени се четири руски официри на тајната руска служба.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во секој момент може да започне војна во Сирија, помеѓу сиријските и турските

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6791" align="left"]
[divider_top]

Дали Трамп го сметаат за непресметлив? Во сенатот се покрена резулуција за ограничени овластувања на Трамп, да не може да започне воена интервенција со Иран без одобрение на сенатот. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали Трамп го сметаат за непресметлив? Во сенатот се покрена резулуција за ограничени овластувања на Трамп, да не може да започне воена интервенција со Иран без одобрение на сенатот. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички По неуспешниот инпичмент претседателот на САД во претседателска кампања се соочува

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6788" align="left"]
[divider_top]

САД се подготвува за нуклеарна војна… За Иран и Северна Кореја монитираат на подморници ракети со мало нуклеарно полнење… За војна со Русија во Полска и Романија стационираа ракетни лансерни рампи… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

САД се подготвува за нуклеарна војна… За Иран и Северна Кореја монитираат на подморници ракети со мало нуклеарно полнење… За војна со Русија во Полска и Романија стационираа ракетни лансерни рампи… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Уште 2016 година, за време на претседателските исзбори во

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6783" align="left"]
[divider_top]

Трамп: „Благодарение“ на Обамината администрација Русија поседува „супер брзи“ ракети. Ние имаме „супер брзи“ ракети, кои се 5, 6 или 7-ти побрзи од обичните… Со новата комедија Трамп ги „загрижи“ Русија и Путин.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Трамп: „Благодарение“ на Обамината администрација Русија поседува „супер брзи“ ракети. Ние имаме „супер брзи“ ракети, кои се 5, 6 или 7-ти побрзи од обичните… Со новата комедија Трамп ги „загрижи“ Русија и Путин.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Претседателот на САД Доналд Трамп роден е

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6777" align="left"]
[divider_top]

По неуспешниот импичмент, Трамп доби предупредувањање дека ќе биде иликвидиран! Маж со нож дошол пред Белата куќа да го „убие“ Трамп.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

По неуспешниот импичмент, Трамп доби предупредувањање дека ќе биде иликвидиран! Маж со нож дошол пред Белата куќа да го „убие“ Трамп.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во неколку текстови во моите анализи кажав дека од првата половина на февруари претседателот на САД Доналд Трамп влегува

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6770" align="left"]
[divider_top]