Во Србија Палмер дојде да го запали фитилот за дестабилизаација.. Бошко Обрадовиќ отиде по инструкции, кај Палмер…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: ИЛија Бошков – Крајнички

Во Србија Палмер дојде да го запали фитилот за дестабилизаација.. Бошко Обрадовиќ отиде по инструкции, кај Палмер…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: ИЛија Бошков – Крајнички По руско српската воена вежба „Словенски штит“, за која Русија ги донесе ракетните системи „Панцир“ и С-400 во САД и НАТО пактот се

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6060" align="left"]
[divider_top]

Да ли Русија се подготвува за војна со САД? Путин индеректно им порача на САД приземјете се: „Ќе ставиме во борбена состојба оружје кои другите го немаат…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува; Илија Бошков – Крајнички

Да ли Русија се подготвува за војна со САД? Путин индеректно им порача на САД приземјете се: „Ќе ставиме во борбена состојба оружје кои другите го немаат…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува; Илија Бошков – Крајнички Претседателот на Руската Федрација Владимир Владимирович Путин реши да стави крај на арогатното

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6057" align="left"]
[divider_top]

Вучиќ и неговото обезбедување нападнати со Мерцедес! Сношти Вучиќ доби предупредување, Вашингтон или Москва му порачаа да не седи на две столчиња…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

 Вучиќ и неговото обезбедување нападнати со Мерцедес! Сношти Вучиќ доби предупредување, Вашингтон или Москва му порачаа да не седи на две столчиња…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Порталот http://www.pravda.rs/2019/11/5/napadnut-vucic-mercedesom-se-zaleteli-na-predsednika-i-njegovo-obezbedjenje/ излезе ноќеска со наслов: „НАПАД ВРЗ ВУЧИЌ! СО МЕРЦЕДЕС СЕ ТУРНАЛЕ КОН ПРФЕТСЕДАТЕЛОТ И НЕГОВОТО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ“

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6053" align="left"]
[divider_top]

Да ли САД се подготвува за нуклеарна војна со Русија? Американски анилитичар: Русија може да не нападне со неконвенционално оружје… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков Крајнички

Да ли САД се подготвува за  нуклеарна војна со Русија? Американски анилитичар: Русија може да не нападне со неконвенционално оружје…   ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков Крајнички Порталот https://inforuss.info/v-ssha-rasskazali-o/ донесува интересен текст на американски аналитичар, во кој вели дека Русја може САД да ја нападне со неконвенцијално

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6050" align="left"]
[divider_top]

Трамп краде нафта во Сирија! Гулси Талборд кандидатка на претседателските избори на демократите, го обвини Трамп дека краде нафта во Сирија….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Трамп краде нафта во Сирија! Гулси Талборд кандидатка на претседателските избори на демократите, го обвини Трамп дека краде нафта во Сирија….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Кандидатката од демократската странка Гулси Талборд за претседателските избори во САД 2020 година, го обвини претседателот на САД Доналд

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6044" align="left"]
[divider_top]

ЅВЕЗДИТЕ И ЗАРАБОТУВАЧКАТА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЅВЕЗДИТЕ И ЗАРАБОТУВАЧКАТА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ПАРИ, тој магичен збор Имате нос за бизнис, играте на големи влогови и не морате да се потите за да заработите? Или сте вредна мравка која паричка по паричка гради палата? Секако, се разликуваме и по начинот

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6038" align="left"]
[divider_top]