МЕДИУМИТЕ ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ПРЕНЕСУВАТ: „НАТО СЕ РАПАЃА“!

МЕДИУМИТЕ ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ПРЕНЕСУВАТ: „НАТО СЕ РАПАЃА“!   Пишува: Илија Бошков Крајнички   Драги пријатели, следејќи глобалната политичка сцена, забележувам, моето предвидување за распаѓање на НАТО полека се остварува. Британскиот „ТАЈМС“ пренесува, дека НАТО алијансата воено е силна, но политички е пред распаѓање. Укажува, дека во

повеќе »»

РУСИЈА НЕ ПОДРЖУВА ПРОМЕНАТА НА ИМЕТО!

РУСИЈА НЕ ПОДРЖУВА ПРОМЕНАТА НА ИМЕТО!   Пишува: Илија Бошков Крајнички   Министерот за надворешни работи на Руската федерација министерот Лавров јасно кажа „Нема  да дозволиме друг да им кажува на македонците како ќе се викаат! Ќе подржиме само решение избрано од народот! Договорот што го склуичија

повеќе »»

МИЦКОВСКИ Е СОУЧЕСНИК НА ЗАЕВ!

МИЦКОВСКИ ИЕ СОУЧЕСНИК НА ЗАЕВ!   Пиошува: Илија Бошков Крајнички   Драги пријатели, веднаш по насместениот конгрес во Валандово, кажав „Мицковски е човек на Бејли“! Во неколку мои постоиви, јасно кажав Мицковски и Заев работат сихнозирано – двајцата одработуваат за Бејли! Мицковски на Заев му го чува

повеќе »»

ПРОГОНЕТЕ ЈА БОЛЕСТА ПРЕКУ ДИШЕЊЕ

  ПРОГОНЕТЕ ЈА БОЛЕСТА ПРЕКУ ДИШЕЊЕ   Илија Бошков – Крајнички   Како да се лекуваме сами?   Секоја од опишаните техники се практикува на полупразен стомак, по можност на чист воздух и започнува со полно издишување или издишување преку устата. Во сите останати случаи, а исто

повеќе »»