„Кардаш“ Ердоган, да ли сте свесни дека со Нетањаху на турците и евреиите им ги растурате државите….. Кога последен пат се посеветувавте со вашите психолози?… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

„Кардаш“ Ердоган, да ли сте свесни дека со Нетањаху на турците и евреиите им ги растурате државите….. Кога последен пат се посеветувавте со вашите психолози?… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Како новинар аналитичар (школуван аналитичар, со диплома од Југословенскиот Институт за новинарство од 1986 година)

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6765" align="left"]
[divider_top]

НАТО како да е стадо на беспомошни овци! Руската дума ја одслика нашата желба да влеземе во НАТО. Лидерите на двете најголеми партии ВМРО ДМНЕ и СДСМ се залагаат членовите да ги внесат во стадото…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НАТО како да е стадо на беспомошни овци! Руската дума ја одслика нашата желба да влеземе во НАТО. Лидерите на двете најголеми партии ВМРО ДМНЕ и СДСМ се залагаат членовите да ги внесат во стадото…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се насмејав кога го прочитав

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6762" align="left"]
[divider_top]

Рускиот ракетен систем С-400 им создава кошмарни сонови на американците (видео).. Американците направиле ведео како нивен хиликоптер го иништува рускиот ракетен систем С-400. Турција ги „отрила“ недостатоците на С-400. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Рускиот ракетен систем С-400 им создава кошмарни сонови на американците (видео).. Американците направиле ведео како нивен хиликоптер го иништува рускиот ракетен систем С-400. Турција ги „отрила“ недостатоците на С-400. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Моите анализи во предходните те текстови се покажаа како точни. Јасно

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6757" align="left"]
[divider_top]

Путин го вработил Трамп како менанџер за продажба на нафта и гас… На Русија и воведува санкции, а увезува нафта од Русија. Увезле над 20 милиони барели нафта од Русија… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин го вработил Трамп како менанџер за продажба на нафта и гас… На Русија и воведува санкции, а увезува нафта од Русија. Увезле над 20 милиони барели нафта од Русија… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Не можев да не се не насмејам, кога го прочитав

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6751" align="left"]
[divider_top]

Ердоган ги влошува односите со Русија: Ние не ја признаваме „нелегалната анексија“ на Крим.. Ердоган по чиј налог оди во посетта на Украина?.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Ердоган ги влошува односите со Русија: Ние не ја признаваме „нелегалната анексија“ на Крим.. Ердоган по чиј налог оди во посетта на Украина?.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Најавената посета на турскиот претседател Таијп Реџеп Ердоган на Украина не е случајна. Неговата изјава пред одење

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6748" align="left"]
[divider_top]

Марија Ле Пен: Враќањето на слободата на Веклика Британија е застрашувачка… Европска Унија се наоѓа пред распад…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Марија Ле Пен: Враќањето на слободата на Веклика Британија е застрашувачка… Европска Унија се наоѓа пред распад…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков  – Крајнички Марија Ле Пен излезе со астрашувачка иднина за Европската Унија. За неа е заструшувачко враќање на слободата на Велика Британија, поточно на брегзитот

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6745" align="left"]
[divider_top]