Планетите предупредуваат: Можна е ликвидација на премерот Заев или насилна смрт, со сопстифицирани методи… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Планетите предупредуваат: Можна е ликвидација на премерот Заев или насилна смрт, со сопстифицирани методи… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Многумина од вас ќе кажат „Крајнички пак тропа глупости“! Но, без разлика што ќе кажете, без разлика што ми блокираа објави од последните два месеца, не

повеќе »»

Да ли САД ја чека судбината на СССР – РАССПАД! Рафотвите во продавниците за храна им се празни, слично е и во Германија… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Да ли САД ја чека судбината на СССР – РАССПАД! Рафотвите во продавниците за храна им се празни, слично е и во Германија… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во многу мои текстови кажав дека не е случајно што Бил Гејтц стана најголем земјопоседник во САД.

повеќе »»

Србија која е една највакцинираните земји денес има 8.124 ново заразени (видео)! Да ли настаните на границата со Косово е одвлекување од вистинските проблеми во Србија? Отверено за вакцините дебата на доктор Несторовиќ….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Србија која е една највакцинираните земји денес има 8.124 ново заразени (видео)! Да ли настаните на границата со Косово е одвлекување од вистинските проблеми во Србија? Отверено за вакцините дебата на доктор Несторовиќ….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Останав вчудоневеден кога видов вечерва сајтотот на

повеќе »»

Кина и се закани на САД дека е подготвена превентивно, нуклеарно да ја нападне САД…. Предвидувањето тропна на врата! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Кина и се закани на САД дека е подготвена превентивно, нуклеарно да ја нападне САД…. Предвидувањето тропна на врата! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Веќе подолго време, во последните 2-3 години пишувам дека е неизбежен воен конфликт помеѓу Кина и САД. Во неколку од моите

повеќе »»

БАКНЕЖИТЕ ВЕ ОТКРИВААТ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува:Илија Бошков – Крајнички

БАКНЕЖИТЕ ВЕ ОТКРИВААТ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува:Илија Бошков – Крајнички Мажите се бакнуваат на четири начини, кои одговараат на нивниот карактер. Брзиот Тој љуби напрегнато, интензивно и нервозно. Неговите усни и јазик се напрегнати повеќе од потребното. Таквиот партнер често е хистеричен. Во миговите на страста, таквите бакнежи

повеќе »»

ОЧИТЕ – ОГЛЕДАЛО НА ДУШАТА ШТО ОТКРИВА ЖЕНСКИОТ ПОГЛЕД ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува. Илија Бошков – Крајнички

ОЧИТЕ – ОГЛЕДАЛО НА ДУШАТА ШТО ОТКРИВА ЖЕНСКИОТ ПОГЛЕД ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува. Илија Бошков – Крајнички Погледот и изразот, како и насмевката и цртите на лицето се разликуваат кај одделни жени, зависно од мигот и ситуацијата, но пред с# зависно од знакот во кој таа е родена.

повеќе »»