Стонтелберг: Во Романија и Бугарија ги ставивме НАТО трупите во потпона подготвеност!.. Романија и Бугарија можат мирно да спијат..

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Стонтелберг: Во Романија и Бугарија ги ставивме НАТО трупите во потполна борбена подготвеност!.. Романија и Бугарија можат мирно да спијат.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Читајќи го текстот на српскиот портал webtribune се поднаснмеав, реков не е лошо

повеќе »»

Републинскиот кандидат Ник Хејли(видео): Американскиот сенат е најпривилиганиот старечки дом во САД. Повика да се тестираа сенаторите над 75 години, да ли се способни за своите функции…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Републинскиот кандидат Ник Хејли(видео): Американскиот сенат е најпривилиганиот старечки дом во САД. Повика да се тестираа сенаторите над 75 години, да ли се способни за своите функции… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Републиканската кандидатка за претседател Ник Хејли

повеќе »»

Лошо спакуван видео! Путин е „сериски убиец“(видео)!? Недостаток или не знаење на аналитичка поврзанос…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Лошо спакуван видео! Путин е „сериски убиец“(видео)!? Недостаток или не знаење на аналитичка поврзанос… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Еден пријател (веќе вчера) предизвика љубопитност кај мене со информацијата дека Роман Абрамович е утруен и починат. Кажа дека

повеќе »»

Пригожин е жив! Руски експерт: Пригожен сето ова го режираше – сега е во илегала….

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Пригожин е жив! Руски експерт: Пригожен сето ова го режираше – сега е во илегала…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се насмеав кога го читав текстот webtribune кој излезе со наслов: „Руски експерт: Пригожин сето ова го режираше

повеќе »»

Путин како да нема душа! Предизвика депресија во НАТО, особено во Велика Британија и САД. 10.000 полски „доброволци – туристи“ во Украина добија „украинско државјанство“…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Путин како да нема душа! Предизвика депресија во НАТО, особено во Велика Британија и САД. 10.000 полски „доброволци – туристи“ во Украина добија „украинско државјанство“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Ова што го прави претседателот на Руската Федрација

повеќе »»

Анализата се потврди: „Ким е џокерот на Путин!“ САД стравува дека Москва и помага на СЕверна Кореја да направи проектил кој може да погоди во САД…..

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Анализата се потврди: „Ким е џокерот на Путин!“ САД стравува дека Москва и помага на СЕверна Кореја да направи проектил кој може да погоди во САД….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во неколку мои анализи јасно укажав дека

повеќе »»