Старо-нови откритија АУРАТА – СУПЕРДЕТЕКТИВ НА 21-ОТ ВЕК ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Старо-нови откритија АУРАТА – СУПЕРДЕТЕКТИВ НА 21-ОТ ВЕК ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Вдахнувајќи космичка енергија, или прана, новородениот издишува преработена енергија во вид на аура. Таа останува со него се до смртта и секогаш е точен индикатор за внатрешната состојба. Поимот аура е познат

повеќе »»

ЉУБОВНИК СПОРЕД КАЛЕНДАРОТ..ОД КОШНИЧКАТА НА МЕЃЕПСНИЦАТА…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: илија Бошков – Крајнички

ЉУБОВНИК СПОРЕД КАЛЕНДАРОТ..ОД КОШНИЧКАТА НА МЕЃЕПСНИЦАТА…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: илија Бошков – Крајнички Понеделник е тежок ден, петок (особено ако е 13-ти) – уште повеќе. Секој месец не’ пречекува бројот 13 (независно во кој ден од седмицата е), а да не ги споменуваме црните вторници или разните

повеќе »»

Како до здрав живот? Крвната група го одредува карактерот…. ХРАНЕЊЕ СПОРЕД КРВНАТА ГРУПА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Како до здрав живот? Крвната група го одредува карактерот…. ХРАНЕЊЕ СПОРЕД КРВНАТА ГРУПА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во таа фина и сложена супстанца – крвта, се кријат многу загатки. До ден денес научниците не можат да установат 1/10 од нејзината суштина. Тука се закодирани

повеќе »»

Ердоган треба да покаже: достоен ли е да носи панталони или да си стави бурка, да облече фустан – по предупредувањета од САД….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Ердоган треба да покаже: достоен ли е да носи панталони или да си стави бурка, да облече фустан – по предупредувањета од САД….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Претседателот на Турција Реџеп Таип Ердоган се најде во небрано лозје, по неговата изјава дека Турција ќе

повеќе »»

Генарал на САД и адмирал на Велика Британија се предале во „Азостол“? Украина по трет пат ќе биде голем пораз на Западот, пораз кој ќе ги распадне…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Генарал на САД и адмирал на Велика Британија се предале во „Азостол“? Украина по трет пат ќе биде голем пораз на Западот, пораз кој ќе ги распадне…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Моите анали и предвидувања толку молскавично излегуваат на површина, што и самиот не

повеќе »»

Украина призна (видео): САД и НАТО ви Украина ќе се борат со Русија до последен украинец.. Во Киев им 7 генерали на НАТО, најмногу американци, кои командуваат со украинските трупи… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Украина призна (видео): САД и НАТО ви Украина ќе се борат со Русија до последен украинец.. Во Киев им 7 генерали на НАТО, најмногу американци, кои командуваат со украинските трупи… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ  Пишува: Илија Бошков – Крајнички Не ме изненади неодамнешната изјава која дојде од САД и

повеќе »»