Ефтов и удри шлаканица на бугарите (видео): бугарите и македонците нкогаш не се сакале, сега почнаа да се мразат….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Ефтов и удри шлаканица на бугарите (видео): бугарите и македонците нкогаш не се сакале, сега почнаа да се мразат….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Мора да признаам дека Васко Ефтов, кој ја има њмисијата „во центар“ имаше одличен настап на „Хепи“,  српската телевизија.            На

повеќе »»

Дали во САД се репрезира филмот од председателските избори во САД 2000 година (видео) кога медиумите Ал Гор го прогласија за победник, а судот пресуди, пробројавање и помладиот Џорџ Буш стана председател на САД….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали во САД се репрезира филмот од председателските избори во САД 2000 година (видео) кога медиумите Ал Гор го прогласија за победник, а судот пресуди, пробројавање и помладиот Џорџ Буш стана председател на САД….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, ВИ постирам видео, за

повеќе »»

Бугарите и грците ќе треба да „абортираат“ (видео)! Швајцарскиот институт за генетика и мадридскиот потврдија дека сме потомци на античките македонци.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Бугарите и грците ќе треба да „абортираат“ (видео)! Швајцарскиот институт за генетика и мадридскиот потврдија  дека сме потомци на античките македонци.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, ВИ постирам видео во кое се кажува за резултатите на швајцарскиот институт за генетика и мадрискиот.           

повеќе »»

Рускиот полтиколог Анатолиј Васерман тврди: Ако Џо Бајден стане председател на САД, ќе се забрза економскиот колапс на САД… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Рускиот полтиколог Анатолиј Васерман тврди: Ако Џо Бајден стане председател на САД, ќе се забрза економскиот колапс на САД… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Интересен текст донесе порталот: https://inforuss.info/vasserman-pobeda-bajdena/            Порталот излезе со наслов: „Васерман: Победата на Бајден ги зголемува шансите за колапс на економијата

повеќе »»

Тајни, окултни сознанија: Астрологијата и кармата… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Тајни, окултни сознанија: Астрологијата и кармата… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Астрологијата е древна наука. Не помалку древен е и поимот карма. Тој постои и во индиската филозофија, не помалку од 5.000 години. Кармата и судбината за кои што зборува астрологијата се тесно поврзани меѓу

повеќе »»

Пашанијан ја понизи Русија на средбата со Лавров, не го истакна руското знаме! Пашанијан ќе го јаде стапот од Путин преку ерменскиот народ, а Ерменија ќе биде преваспитана!…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Пашанијан ја понизи Русија на средбата со Лавров, не го истакна руското знаме! Пашанијан ќе го јаде стапот од Путин преку ерменскиот народ, а Ерменија ќе биде преваспитана!…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Пашинијан се игра со судбината на Ерменија и ерменскиот народ, главата си

повеќе »»