Предвремени парламетарни избори почнаа да мирисат(видео)!.. Путин удира шлаканици на сите страни, му се придружи и Лукашенко.. Бајден ќе прави сојуз против Кина со 4 држави: Јапан, Австралија и Индија… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Предвремени парламетарни избори почнаа да мирисат(видео)!.. Путин удира шлаканици на сите страни, му се придружи и Лукашенко.. Бајден ќе прави сојуз против Кина со 4 држави: Јапан, Австралија и Индија… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Македонија ја тресат скандали и афери, предвремените парламетарни избори почнаа

повеќе »»

Се прашувам, дали да барам надомест од Путин за авторски права? Мојот предлог парламетарците и државните службеници да не нможат да имаат двојни држвјанства, Путин воведе таков закон во Русија!!… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Се прашувам, дали да барам надомест од Путин за авторски права? Мојот предлог парламетарците и државните службеници да не нможат да имаат двојни држвјанства, Путин воведе таков закон во Русија!!… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички На председателот на Руската Федерација Владимир Путин не му се

повеќе »»

Германски воен експерт ги предупредува САД и ЗАПАДОТ: Не ја предизвикувајте Русија ќе бидете пеплосани во тој оган, не сте дораснати… Не е запознаен НАТО е „засилен“ со Црна Гора и Македонија! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Германски воен експерт ги предупредува САД и ЗАПАДОТ: Не ја предизвикувајте Русија ќе бидете пеплосани во тој оган, не сте дораснати… Не е запознаен НАТО е „засилен“ со Црна Гора и Македонија! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Геррманскиот воен експерт Ралф Тила ги потврди моите

повеќе »»

ВО КОЈ ДЕН СТЕ РОДЕНИ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ВО КОЈ ДЕН СТЕ РОДЕНИ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Астрологијата зборува дека денот од седмицата во кој сте се родиле може да влијае на вашиот карактер и последователно од тоа и на вашата судбина. Понеделник Жена – Нежна и мечтателна, чувствителна, мека и отстаплива.

повеќе »»

Американски адмирал призна: Со вакви интереконтиментални ракети, не можеме да ја добиеме треттата светска војна (видеа).. Турција склучи договор за производство на руската вакцина „Спутник v“… Лавров отворено за сите афери и „агресивноста на Русија“ во последните неколку години.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Американски адмирал призна: Со вакви интереконтиментални ракети, не можеме да ја добиеме треттата светска војна (видеа).. Турција склучи договор за производство на руската вакцина „Спутник v“… Лавров отворено за сите афери и „агресивноста на Русија“ во последните неколку години.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги

повеќе »»

Зеленски бара средба со Путин, но уште не знае за што би разговарал со Путин (видео)! Зеленски се „разеленува“ со пролетта, пределага средбата да се одржи во Ватикан… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Зеленски бара средба со Путин, но уште не знае за што би разговарал со Путин (видео)! Зеленски се „разеленува“ со пролетта, пределага средбата да се одржи во Ватикан… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Не можев, да не се насмејам слатко гледајќи го видеото што ви

повеќе »»