Украина одлепи, бара ракети да гаѓа нуклеарни централи во Русија…. Моето предвидување тропна на врата на Франција: Во франција пензионирани генерали повикуваат на државен удар (видео). Русија се закани на САД да се приземји.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Украина одлепи, бара ракети да гаѓа нуклеарни централи во Русија…. Моето предвидување тропна на врата на Франција: Во франција пензионирани генерали повикуваат на државен удар (видео). Русија се закани на САД да се приземји.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Кога започна „бегалската криза

повеќе »»

На зевзекаманија (видео). текстот „Скопското крило го пушта Заев низ вода“ им послужи за добар хумор или сатира. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

На зевзекаманија (видео). текстот „Скопското крило го пушта Заев низ вода“ им послужи за добар хумор или сатира. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се насмејав добро, кога ја погледнав новата емисија на „зезвзекамија“.             Се насмејав кога видов дека мојот текст Им послужил за инспирација,

повеќе »»

Скопското крило го пушта Заев низ вода (видеа)!?Русија го затвора Црното море за странските и воени и државни пловила, да пристагнат до пристаништата на Украина…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Скопското крило го пушта Заев низ вода (видеа)!?Русија го затвора Црното  море за странските и воени и државни пловила, да пристагнат до пристаништата на Украина…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички На макакедонската политичката сцена, како и на светската политичка сцена зоврива.                               Денешниот протест покажа

повеќе »»

Светот зоврива! Путин ја затвора Русија поради „корона вирусот“ на 10 дена (2 видеа)? Го запре создавањето на супер лигата… Во Србија луѓето почнаа да одбиваат да се вакцинираат… Фајзеровата вакцина 5 пати повеќе убива од Астро Зеника и Џонсон Џонсон…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Светот зоврива! Путин ја затвора Русија поради „корона вирусот“ на 10 дена (2 видеа)? Го запре создавањето на супер лигата… Во Србија луѓето почнаа да одбиваат да се вакцинираат… Фајзеровата вакцина 5 пати повеќе убива од Астро Зеника и Џонсон Џонсон…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков –

повеќе »»

АСТРОЛОШКО ПОЛИТИЧКА – ПАРАЛЕЛА (текстот од 23-ти април 2015 година, објавен на фејсбук) СДСМ – ВМРО ДПМНЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

АСТРОЛОШКО ПОЛИТИЧКА – ПАРАЛЕЛА (текстот од 23-ти април 2015 година, објавен на фејсбук) СДСМ – ВМРО ДПМНЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се запрашав деновиве колку астролошките знаци на двете најголеми партии влијаат врз нивното однесување, на власт и во опозиција. СДСМ роденденот го слави

повеќе »»

Ѕвездите и годините Хороскоп на зрелоста ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички

Ѕвездите и годините Хороскоп на зрелоста ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички Го празнувате ли својот 40 – ти роденден? Или пак можеби ви се чини, дека тоа е многу далеку? Во секој случај бројот 40 има своја тежина, носи со себеси авторитет, одговорност и почит.

повеќе »»