Двобој Путин и Бил Гејтс (видео)!„Корона вирусот“ е шега по она што не чека! Се подготвува етнички вирус, који ќе убива одредени народи, цели семејства…….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков –Крајнички

Двобој Путин и Бил Гејтс (видео)!„Корона вирусот“ е шега по она што не чека! Се подготвува етнички вирус, који ќе убива одредени народи, цели семејства…….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков –Крајнички Вечерва налетав на видео, на информации кои одамна ми се познати, но без одредени докази не

повеќе »»

На Кина крајната цел е Сибир!? Дали Кина стои позади корона вирусот и нерегуларните избори во САД, како и обидот за насилното предвремено заминување на Трамп од „Белата куќа“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

На Кина крајната цел е Сибир!? Дали Кина стои позади корона вирусот и нерегуларните избори во САД, како и обидот за насилното предвремено заминување на Трамп од „Белата куќа“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Како новинар аналитичар, следеќи ги настаните на светската политичка сцена, глвните

повеќе »»

САД влегува во хаос или граѓанска војна!? Путин тргнува во ованзива во освојување на друштвените мрежи и интернет…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

САД влегува во хаос или граѓанска војна!? Путин тргнува во ованзива во освојување на друштвените мрежи и интернет…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во САД се подготвуваат големи немри за 20 јануари, кога треба Џо Бајден да биде промивиран во нов председател на САД.          

повеќе »»

Дали фајзер добива „клоца во …“ во Германија? Меркел на „коленци“ кај Путин, бара заедничко производство на вакцина и лекови против корона вирусот…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали фајзер добива „клоца во …“ во Германија? Меркел на „коленци“ кај Путин, бара заедничко производство на вакцина и лекови против корона вирусот…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се забележува дека канцеларката на Германија заборави на санкциите, кои по директива на САД Германија и Европската

повеќе »»

Тито: Бугарите најмногу работеа против мене(видео)! Дали Захариева е само контиутет на „бугарска љубов“ кон Тито……… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички….

Тито: Бугарите најмногу работеа против мене(видео)! Дали Захариева е само контиутет на „бугарска љубов“ кон Тито……… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички…. Драги пријатели, случајно наидов на интересна изјава на Јосип Броз Тито, за времето на информбирото.            Интерресна е неговата изјава, кога бил во конфротација

повеќе »»

Што не очекува во 2021 година, секој знак посебно(видео).. На што треба да внимавте во новата година и кога… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Што не очекува во 2021 година, секој знак посебно(видео).. На што треба да внимавте во новата година и кога… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги, пријатели ВИ го поститрам ветеното видео за предвидувањата, за секој знак посебно во во 2021 година.           Ќе слушнете кога

повеќе »»