АСТРО ДЕНОВИ КОЈ ДЕН МИ Е СРЕЌЕН? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

АСТРО ДЕНОВИ КОЈ ДЕН МИ Е СРЕЌЕН? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во стариот Рим, во времето на Август, имињата на деновите во неделата биле давани, според планетите за кои се сметало дека владеат со нив. Првиот ден одговарал на Сонцето, вториот на Месечината (диес

повеќе »»

ДЕНОТ НА РАЃАЊЕ – ГО ОДРЕДУВА КАРАКТЕРОТ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ДЕНОТ НА РАЃАЊЕ – ГО ОДРЕДУВА КАРАКТЕРОТ                                         ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Астролозите тврдат дека денот од седмицата во кој сте се родиле може да влијае на вашиот карактер и последователно од тоа и на вашата судбина. Понеделник Жена – Нежна и мечтателна, чувствителна, мека

повеќе »»

Корисни сознанија ТЕЛОТО НЕ УМЕЕ ДА ЛАЖЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Корисни сознанија ТЕЛОТО НЕ УМЕЕ ДА ЛАЖЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Читајќи го несвесниот говор на лицето, рацете и нозете, можеме многу да дознаеме за нечии скрени мисли и намери, но и за сопствената психичка состојба и нејзините причини ЛИЦЕТО: а) Подготвен за лага:

повеќе »»

САД се обидува на Украина да го наплати оружјето со жито (ВИДЕО). Русија ќе ги згасне нуклеарните централи во САД и ЕУ? Украина ги распаѓа ЕУ и НАТО..Германија пред „капут машин“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – крајнички

САД се обидува на Украина да го наплати оружјето со жито (ВИДЕО). Русија ќе ги згасне нуклеарните централи во САД и ЕУ? Украина ги распаѓа ЕУ и НАТО..Германија пред „капут машин“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – крајнички Моите анализи се покажаа како точни. Јасно укажав кога

повеќе »»

КЛУЧ НА ВАШИОТ КАРАКТЕР – КРВНАТА ГРУПА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

КЛУЧ НА ВАШИОТ КАРАКТЕР – КРВНАТА ГРУПА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Денес ниту една сериозна фирма во Јапонија не ангажира работник без да ја знае неговата крвна група. Искористете го она знаење што го систематизирале Јапонците и проверете какви личности Ве окружуваат, а какви

повеќе »»

БРОЈОТ НА ВАШАТА ДУША ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнчки

БРОЈОТ НА ВАШАТА ДУША ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнчки Овој тест може да ви се стори површен, но кога ќе ги направите пресметките и ќе ги видите одговорите, можеби ќе се убедите дека не е лишен од логика. За да го направите приложениов тест, неопходно

повеќе »»