ДВА КАНТАРА ЕДЕН СПРОТИВ ДРУГ – БЕЈЛИ ВО КОЈ СТАВИ ПОТЕШКИ ТЕГОВИ! Пишува Илија Бошков – Крајнички

ДВА КАНТАРА ЕДЕН СПРОТИВ ДРУГ – БЕЈЛИ ВО КОЈ СТАВИ ПОТЕШКИ ТЕГОВИ! Пишува Илија Бошков – Крајнички            Драги пријатели, политичка ситуација во Македонија, како невообичната соработка помеѓу г-дин Зоран Заев и г-дин Христијан Мицковски, полна со глума помеѓу лидерот на СДСМ и премиерот г-дин Зоран Заев

повеќе »»

ОД 26-ти ЈУЛИ МЕРКУР ТРГНУВА РЕТРОГРАДНО – ПРЕСТОЈАТ ПРОТЕСТИ СО МОЖНИ КОНФЛИКТИ! Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОД 26-ти ЈУЛИ МЕРКУР ТРГНУВА РЕТРОГРАДНО – ПРЕСТОЈАТ ПРОТЕСТИ СО МОЖНИ КОНФЛИКТИ!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички            Драги пријатели, согледувајќи ја ноќеска наталната карта на Република Македонија со моменталните планети, целосно се расонив – не ми се допадна оно што го видов. Во еден од

повеќе »»

БЕНКИТЕ ЈА ОТКРИВААТ ИДНИНАТА Пишува: Илија Бошков – Крајнички

  БЕНКИТЕ ЈА ОТКРИВААТ ИДНИНАТА   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Бенките по средината на градите навестуваат материјално обезбеден живот, макар и без големо богатство.   Бенките на десната града означуваат склоност кон чести успони и падови.   Бенките на левата града означуваат дека нејзината стопанка

повеќе »»

НЕРАЗУМЕН ПОТЕГ НА ВЛАДАТА, ГИ УНИШТУВА КАРИЕРИТЕ – НА МУЗИЧКИТЕ УМЕТНИЦИ! Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕРАЗУМЕН ПОТЕГ НА ВЛАДАТА, ГИ УНИШТУВА КАРИЕРИТЕ – НА МУЗИЧКИТЕ УМЕТНИЦИ! Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, останав без текст, кога се појави нформацијата, дека владата во сабота на 14 јули ќе слави уценото, условено добивање на покана за влез во НАТО – ако смениме вековното

повеќе »»

ЗАЕВ ГО ДПРЕ ПОЛИТИЧКО ДНО! Пишува: Илија Бошков Крајнички

ЗАЕВ ГО ДПРЕ ПОЛИТИЧКОTO ДНО! Пишува: Илија Бошков Крајнички Сраги пријатели, останав без текст, читајќи ја веста, особено кога ја водов фотката на порталот 24мк Ево го линкот https://press24.mk/zaev-go-bakna-penkaloto-koe-mu-go-podari-stoltenberg-foto Каде ја донесува следната информација со наслов „Заев го бакна пенкалото кое му го подари Столтенберг (фото). Понатаму

повеќе »»

ПО СРЕДБАТА НА ПУТИН И ТРАМП – ПАЃААТ ВЛАДИТЕ ВО ГРЦИЈА И МАКЕДОНИЈА?! Пишува Илија Бошков – Крајнички

ПО СРЕДБАТА НА ПУТИН И ТРАМП – ПАЃААТ ВЛАДИТЕ ВО ГРЦИЈА И МАКЕДОНИЈА?! Пишува Илија Бошков – Крајнички Коолициониот партнер на владата на Ципрас во Грција, г-дин Панос Каменос, за грчката информативна егенција АНА-ИПА изјавил, дека договорот од „ПРЕСПА“ нема да се имплентира, дека Македонија нема да

повеќе »»