Путин ќе ги изгаси сијалиците во САД и на колективниот Запад!? Најсилното оружје на Путин се уранијумот и гасот! САД и колективниот Запад клекнати се на колена, увозот на рускиот уранијум не е под санкции…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Путин ќе ги изгаси сијалиците во САД и на колективниот Запад!? Најсилното оружје на Путин се уранијумот и гасот! САД и колективниот Запад клекнати се на колена, увозот на рускиот уранијум не е под санкции… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков

повеќе »»

На Путин му се заканува атентат(натална карта)?! Политолог Сергеј Марков му советува да не патува во Турција, поради можниот атентат!…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички На Путин му се заканува атентат(натална карта)?! Политолог Сергеј Марков му советува да не патува во Турција, поради можниот атентат!… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Читајќи го текстот : кај мене пробуди љубопитност, да погледнам во говорот на

повеќе »»

Симулантката на Путин, БРИКС е шах мат…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Симулантката на Путин, БРИКС е шах мат… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Украине е покритие за финасиската офанзива на Путин. Првиот чекор беше Евроазијската Унија, Вториот е самитот на Африканските земји во Сант Петрзбург во Русија

повеќе »»

Путин тргнува во офанзива, воена и економска (видео анализа)…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Путин тргнува во офанзива, воена и економска (видео анализа)… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Рускиот претседател Владимир Путин тргна во офанзива, во рушење на хегоминијта на САД, на монополарнот свет, се создава мулти поларен свет. Во

повеќе »»

Ритуал за ослободување –

од несреќна љубов ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Ритуал за ослободување – од несреќна љубов ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Време е да проговориме за несподелената или за несреќната љубов.Често се случува, така што љубениот човек си оди наеднаш, а во вашето срце

повеќе »»

Психотест

ДАЛИ СТЕ РОДЕНИ ЗА ЉУБОВ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Психотест ДАЛИ СТЕ РОДЕНИ ЗА ЉУБОВ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Велат: математиката и љубовта не одат заедно, но има некои кои н# сакаат само од сметка. Исто така има личности што премногу

повеќе »»