Крајнички: Македонецот се буди! Политичка сцена зоврива.. Престои загревање за жешка пролет и лето, можни конфликти и револуции на светската и македонската политичка сцена… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Крајнички: Македонецот се буди! Политичка сцена зоврива.. Престои загревање за жешка пролет и лето, можни конфликти и револуции на светската и македонската политичка сцена… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Вечерва изгубив подлго време гледајќи три ведеа, кои нема да ВИ ги постирам, но ви препорачувам

повеќе »»

Лавров се закани, европската унија почна да ги полни гаќите (2-видеа)! Заев не треба да размислува да купи тоалетна хартија, Ефтов почна да плука по лижаното…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил и пишува: Илија Бошков – Крајнички

Лавров се закани, европската унија почна да ги полни гаќите (2-видеа)! Заев не треба да размислува да купи тоалетна хартија, Ефтов почна да плука по лижаното…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил и пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, ВИ постирам 2-ве видеа, едното е мојата анализа на светската

повеќе »»

Путин ќе добие тужба од британските медиуми, поради предизвикување депресија! Русите ги разочараа британските медиуми поради неуспешната обоена револуција…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин ќе добие тужба од британските медиуми, поради предизвикување депресија! Русите ги разочараа британските медиуми поради неуспешната обоена револуција…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Одамна имам кажано и напишано дека председателот на Руската Федрација Владимир Путин е голем расипувач на забави.            Ме потсетува на

повеќе »»

Кој владее со Германија и Северна Кореа (видео)? Агела Меркел дали е жива како и Ким? Колку двојници во моментот има на светската политичка сцена?…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и подгови: Илија Бошков – Крајнички

Кој владее со Германија и Северна Кореа (видео)? Агела Меркел дали е жива како и Ким? Колку двојници во моментот има на светската политичка сцена?…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и подгови: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, ВИ предлагам внимателно да го погледнете моето обраѓање преку видео. Потоа

повеќе »»

ТРИ ПРИЧИНИ ЗА ЉУБОВНА НЕСРЕЌА ЉУБОМОРА, СТРАВ И РУТИНА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ТРИ ПРИЧИНИ ЗА ЉУБОВНА НЕСРЕЌА ЉУБОМОРА, СТРАВ И РУТИНА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Трите најголеми примери за пропаст на една емотивна врска се љубомората, стравот од загуба на партнерот и рутината, а некои знаци се позагрозени од останатите. Сакате ли да се помирите со

повеќе »»

МПЦ ОА побара бугарска црква да и биде мајка, а бугарската „бара“ татковци (видео), да се „зголеми наталитетот“ во Бугарија…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

МПЦ ОА побара бугарска црква да и биде мајка, а бугарската „бара“ татковци (видео), да се „зголеми наталитетот“ во Бугарија…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува:  Илија Бошков – Крајнички Порталот „Галама“ постираше видо со бугарски монах хомесексуалец.             Видеото го имам видено пред 2-3 години, не беше ново за

повеќе »»