Еклузивно! Трамп одлучи да се пресмета со длабоката држава (видео)! Во Калифорнија покрената тужба за предавство против Клинтон, Обама, Сорос, Бил Гејтс…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Еклузивно! Трамп одлучи да се пресмета со длабоката држава (видео)! Во Калифорнија покрената тужба за предавство против Клинтон, Обама, Сорос, Бил Гејтс…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Председателот на САД Доналд Трамп влезе во отворена пресметка со длабоката држава.            Во сојузната држава Калифорнија на

повеќе »»

Шокантна изјава на српската докторка Нада Костиќ (видео): „Веднаш рушете ги столбовите на 5G мрежата, корона вирусот е голема лага…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Шокантна изјава на српската докторка Нада Костиќ (видео): „Веднаш рушете ги столбовите на 5G мрежата, корона вирусот е голема лага…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Ви постирам интересно видео, со шокантна изјава на српската докторка по медецина Нада Костиќ.            Доктор Нада КЈостиќ тврди дека

повеќе »»

Путин со еден куршум погоди два зајака! Нафтената војна на Саудијска Арабија со Русија ја однесе во економски колапс, американската нафтена индустрија ја донесе пред банкрот…… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин со еден куршум погоди два зајака! Нафтената војна на Саудијска Арабија со Русија ја однесе во економски колапс, американската нафтена индустрија ја донесе пред банкрот…… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Нафтената војна што ја започна Саудијска Арабија, по втор пат со Русија (моите анали

повеќе »»

ЕКЛУЗИВНО: Бил Гејтс може да оговара за воени зклосторства! Откриена голема измама со вакцините! Во последните 32 години во САД не биле тестирани и одобрени од државните органи ниту една вакцина.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: ИЛија Бошков – Крајнички

ЕКЛУЗИВНО: Бил Гејтс може да оговара за воени зклосторства! Откриена голема измама со вакцините! Во последните 32 години во САД не биле тестирани и одобрени од државните органи ниту една вакцина.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: ИЛија Бошков – Крајнички Се случи голем пресврт кога се вакцините во прашање!

повеќе »»

Тензиите помеѓу Кина и САД се зголемуваат! Кина протера воен брод на САД од теритијалните води на Кина, во Јужното кинеско море, кревајќи ја воената авијација во претерувањето…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Тензиите помеѓу Кина и САД се зголемуваат! Кина протера воен брод на САД од теритијалните води на Кина, во Јужното кинеско море, кревајќи ја воената авијација во претерувањето…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Моите анализи како да тропаат на врата.            Јасно укажав по пандемијата

повеќе »»

ДУИ преку Џафери им удира шлаканица (видео) на Заев и Пендаровски, за предвремената коолиција на СДСМ и БЕСА… Одбивањето на Џафери да го свика парламентот е законско, но колку незаконски одлуки донесе пред тоа и потпиша….. ХОРОСКП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ДУИ преку Џафери им удира шлаканица (видео) на Заев и Пендаровски, за предвремената коолиција на СДСМ и БЕСА… Одбивањето на Џафери да го свика парламентот е законско, но колку незаконски одлуки донесе пред тоа и потпиша….. ХОРОСКП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Позади изјавата на спикерот

повеќе »»