Грешки во проценките на рускиот политолог! Руски политолог Сергеј Марков предвидува: По председателските избори во САД, САД ќе се најде на работ пред можна граѓанска војна…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Грешки во проценките на рускиот политолог! Руски политолог Сергеј Марков предвидува: По председателските избори во САД, САД ќе се најде на работ пред можна граѓанска војна…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Порталот објави текст на предвидување што ќе се случи во САД по председателските избори,

повеќе »»

Српски новинар ги потврди моите анализи (видео): „пандемијата“ со корона вирусот ќе заврши по изборите во САД! ГОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Српски новинар ги потврди моите анализи (видео): „пандемијата“ со корона вирусот ќе заврши по изборите во САД! ГОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Порталот https://webtribune.rs/srpski-novinar-korona-pandemija-ce-odmah-posle-izbora-u-sad-biti-zavrsena-video/ Излезе со наслов: „СРПСКИ НОВИНАР: Пандемијата на короната ќе заврши веднаш по изборите во САД – ВИДЕО“ Еве го текстот во

повеќе »»

СЕ ПРЕПУШТАТЕ ЛИ НА СУГЕСТИЈАТА? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

СЕ ПРЕПУШТАТЕ ЛИ НА СУГЕСТИЈАТА? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички 1. Црна мачка ви го сече патот, а вие: а) без да се замислите продолжувате по патот б) плукате три пати преку левото рамо и продолжувате ц) ве обзема непријатно чувство, но сепак продолжувате д)

повеќе »»

Хаос кај демократите во САД! Трамп води „нечесна кампања“ – не сака да умре од корона вирусот! Новинари на Си-Ен-Ен го молат да го направи тој патриотски чин…. ХОРРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Хаос кај демократите во САД! Трамп води „нечесна кампања“ – не сака да умре од корона вирусот! Новинари на Си-Ен-Ен го молат да го направи тој патриотски чин…. ХОРРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Не знаев да се смејам или да се крстам читајќи го текстот

повеќе »»

Путин нема шанса да игра шах со Вучиќ (видео)! Вучиќ ја откри тајната зошто Путин нема да дојде во Србија на 20 -ти октомври. Предходната влада го оставила без кралица и топ, и пак ги победил….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин нема шанса да игра шах со Вучиќ (видео)! Вучиќ ја откри тајната зошто Путин нема да дојде во Србија на 20 -ти октомври. Предходната влада го оставила без кралица и топ, и пак ги победил….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички На јутут случајно дојдо

повеќе »»

Меркур е ретрограден, може да донесе многу афери и скандали, хаос да направи во председателската кампања во САД, но и во Македонија…… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички

Меркур е ретрограден, може да донесе многу афери и скандали, хаос да направи во председателската кампања во САД, но и во Македонија…… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, внимавајте од 13-ти октомври до 4-ти ноември, Меркур ќе се движи ретроградно (повратен, неповолен од) во

повеќе »»