НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 15-ти февруари- ДО 22–ри февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 15-ти февруари- ДО 22–ри февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Можни се блокади пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Недела и понеделник ќе ви го вратат оптимизмот. Духот ќе

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6802" align="left"]
[divider_top]

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 08-ми февруари- ДО 15–ти февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 08-ми февруари- ДО 15–ти февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Ќе ви донесат ренесанса во одност со нив. Во вторник и среда емоциитре ќе

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6754" align="left"]
[divider_top]

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 01-ви февруари- ДО 08 ми февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 01-ви февруари- ДО 08–ми февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6716" align="left"]
[divider_top]

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 25 јануари- ДО 01 – февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 25 јануари- ДО 01 – февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кртатка врска со некого од пријателите. Недела и понеделник не ви се поволни на

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6660" align="left"]
[divider_top]

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 11- ДО 18 – Јануари ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 11- ДО 18 – Јануари ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота можете да очекуѕвате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Во недела, и понеделник емоциите ќе ви бидат

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6570" align="left"]
[divider_top]

НЕДЕЛЕНХОРОСКОП ОД 04- ДО 11 – Јануари Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕНХОРОСКОП ОД 04- ДО 11 – Јануари Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6484" align="left"]
[divider_top]