НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 17-ти – ДО 26–ти април 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 17-ти – ДО 26–ти април 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и  другарите, комуникативноста ќе ви биде зголемена. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 27-ми февруари ДО 06–ти март 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 27-ми февруари ДО 06–ти март 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон рабптата, кон настаните на деловно поле. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле.

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 12-ти ДО 19–ти декември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 12-ти ДО 19–ти декември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички      ОВЕН – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Во недела и понеделник оптимизмот на емптивно поле ви се враќа. Духот

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 21-ви ДО 28–ми ноември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 21-ви ДО 28–ми ноември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги вспоставувате на маеријална основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми ДО 14–ти ноември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми ДО 14–ти ноември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Сабота, недела и понеделник поволни ви се на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата, во однодсите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 10-ти сетември- ДО 17–ти октомври 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 10-ти сетември- ДО 17–ти октомври 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички      ОВЕН – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле, ќе бидат исполнети со блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Понеделник, вторник и среда ќе ви го

повеќе »»