Планетите над Македонија (натални карти и видео): Македонија пред предвремени избори, на примерот Заев му се заканува атентат….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Планетите над Македонија (натални карти и видео): Македонија пред предвремени избори, на примерот Заев му се заканува атентат….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Натална карта на Македонија со моменталните транзити Драги пријатели, деновиве се случувааат многу скандали и афери.             Протестите започна со

повеќе »»

На 122 милиони американци и се заканува смрт за 2-3 години! (видео)? Глобалистите во САД спроведуваат масовен геноцид преку вакцинирањето, пренесува бугарски портал.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

На 122 милиони американци и се заканува смрт за 2-3 години! (видео)? Глобалистите во САД спроведуваат масовен геноцид преку вакцинирањето, пренесува бугарски портал.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Останав без тескст, кога го прочитав бугарскиот портал, кој во текстот презентираше американско видеео.             Бугарскиот портал:

повеќе »»

САД и врти грбот на Украина, не ги испрати двата војна брода во во Црното море (видео)… Во Србија започна производство на руската вакцина „Спутник Ве“.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

САД и врти грбот на Украина, не ги испрати двата војна брода во во Црното море (видео)… Во Србија започна производство на руската вакцина „Спутник Ве“.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички По разговорот на председателот на САД Џо Бајден и председателот на Русија

повеќе »»

ДАЛИ на Путин му се подготвуваат атентат (видео и натална карта)? Путин ќе ја голтне ли јадицата на Бајден? Заев повторно го издрибла Мицковски…. Апасиев се огради од законот за државјанство… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

ДАЛИ на Путин му се подготвуваат атентат (видео и натална карта)? Путин ќе ја голтне ли јадицата на Бајден? Заев повторно го издрибла Мицковски…. Апасиев се огради од законот за државјанство… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Информацијата што ја пренесоа светските медијуми, како

повеќе »»

Русија ја предупреди САД(видео): Што сте подалеку од Русија и Крим подобро е за вас! Американски полковнмик: Бајден и Украина можат да предизвикаат војна, а не се подготвени за војна со Русија!…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Русија ја предупреди САД(видео): Што сте подалеку од Русија и Крим подобро е за вас! Американски полковнмик: Бајден и Украина можат да предизвикаат војна, а не се подготвени за војна со Русија!…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Односите помеѓу Русија и САД зовриваат. Од овие

повеќе »»

ТЕСТ: ВИНОЖИТОТО НА ВАШИОТ КАРАКТЕР ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

ТЕСТ: ВИНОЖИТОТО НА ВАШИОТ КАРАКТЕР ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Што означува наклонетоста на секој од нас кон определена боја? За тоа која боја е најсоодветна за Вас и што означува таа, можете да дознаете од следниот тест. Кога ќе ја определите “својата” боја, гледајте

повеќе »»