НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти август- ДО 05–ти септември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти август- ДО 05–ти септември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички      ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус.  Во понеделник, вторник

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 8-ми август- ДО 15–ти август 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 8-ми август- ДО 15–ти август 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота и недела ќе бидете емотивно исполнети, склони кон чести промени на распложението. Во зависносот како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во понеделник,

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 25-ти април- ДО 02–ри мај 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 25-ти април- ДО 02–ри мај 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон брзи врски, кон заљубување. Во вторник и среда

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 11-ти април- ДО 18–ти април 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 11-ти април- ДО 18–ти април 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви бидее исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 4-ти април- ДО 11–ти април 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 4-ти април- ДО 11–ти април 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Сабота поволна ви е на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во недела и понеделник емоциите

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми – ДО 14–ти март 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми – ДО 14–ти март 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односот со нив ќе доживеете ренесанса. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви

повеќе »»