Вакцините убиваат! Кина ја мести САД за војна со Русија, сама ќе се намести(видео! Француски нобеловец Монтоние: Вакцините убиваат! Лудост е да се дават вакцини за време на пандемијата.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Вакцините убиваат! Кина ја мести САД за војна со Русија, сама ќе се намести(видео! Француски нобеловец Монтоние: Вакцините убиваат! Лудост е да се дават вакцини за време на пандемијата.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Кинеските аналитичари ппостојано ги предизвикуваат САД да започнат војна

повеќе »»

Говор на планетите: избори се неминовни(видео и натална карта! Дали Царовска политички ќе го погребе Заев? Провидно убиство на Немцов пред Кремаљ, Западот со тоа си пукаше во нога… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пиишува и видео; Илија Бошков – Крајнички

Говор на планетите: избори се неминовни(видео и натална карта! Дали Царовска политички ќе го погребе Заев? Провидно убиство на Немцов пред Кремаљ, Западот со тоа си пукаше во нога… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пиишува и видео; Илија Бошков – Крајнички Со моето видео го ја постирам натална карта на

повеќе »»

Русија ја клекна Чешка на колена (видео), Србија и донираше вакцини.. Дали престои пресметка на клонот Заеви со Мијалкови!?… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Русија ја клекна Чешка на колена, Србија и донираше вакцини (видео).. Дали престои пресметка на клонот Заеви со Мијалкови!?… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Русија ја клекна Чешка на колена, Србија и донираше вакцини.. Дали престои пресметка на клонот Заеви со Мијалкови!?… Споделете

повеќе »»

Стиљковиќ: Заев се додворува на ЕУ и САД! (видео) Мијалков излегува на слобода? Дали од слобода ќе му се „заблогадари“ на Заев? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Стиљковиќ: Заев се  додворува на ЕУ и САД! (видео) Мијалков излегува на слобода? Дали од слобода ќе му се „заблогадари“ на Заев? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички За да добие дата за преговори, Заев на ЕУ и САД се допдворува со протерување на руски дипломат

повеќе »»

САД и контрира на руските женски воени единици, создава геј посади и единици?(видео) Отворени писма на генералите на САД и Франција. Пролетнате вежби на НАТО „пролетна олуја“ насочена е кон Кина и Русија… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

САД и контрира на руските женски воени единици, создава геј посади и единици? (видео) Отворени писма на генералите на САД и Франција. Пролетнате вежби на НАТО „пролетна олуја“ насочена е кон Кина и Русија… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Се прашувам дали се

повеќе »»

Дали Заев го издрибла Мицковски или Мицковски си даде автогол. Еврејското лоби го донесе Трамп на власт и го симна (видеа)! Изреал е на пат на самоубство, сопствено, како и на Украина! Вучиќ врши геноцид врз сопстениот народ, со масовната вакцинација… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видеео: Илија Бошков – Крајнички

Дали Заев го издрибла Мицковски или Мицковски си даде автогол. Еврејското лоби го донесе Трамп на власт и го симна (видеа)! Изреал е на пат на самоубство, сопствено, како и на Украина! Вучиќ врши геноцид врз сопстениот народ, со масовната вакцинација… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видеео: Илија

повеќе »»