Западот ја глтна јадицата во комедијата на Путин (видео анализа)! Во главна улога Лукашенко и Пригожин…кртовите излегоа на површина… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Западот ја глтна јадицата во комедијата на Путин (видео анализа)! Во главна улога Лукашенко и Пригожин…кртовите излегоа на површина… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИНАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3. 000

повеќе »»

САД повторно пред „кубанска криза“, но со Кина (видео анализа)!? Велика Британија пред заминување во историјата?…Макрон ја распаѓа ЕУ и НАТО… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

САД повторно пред „кубанска криза“, но со Кина (видео анализа)!? Велика Британија пред заминување во историјата?…Макрон ја распаѓа ЕУ и НАТО… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИНАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ

повеќе »»

Руската офанзива започнува во јули, ќе потрае до крајот на септември(видео анализа)…Потоаа предвремени избори во Македонија!?….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Руската офанзива започнува во јули, ќе потрае до крајот на септември(видео анализа)…Потоаа предвремени избори во Македонија!?….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Руската офанзива започнува во јули, ќе потрае до крајот на септември(видео анализа)…Потоаа предвремени избори во Македонија!?….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков –

повеќе »»

КАКО ГО НОСИТЕ ТОВАРОТ НА ГОДИНИТЕ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

КАКО ГО НОСИТЕ ТОВАРОТ НА ГОДИНИТЕ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Некои тешко го поднесуваат стареењето, сметајќи се излишни. Други пак, дури со искуството што го донесуваат годините, стекнуваат сигурност и самодоверба. Во која група спаѓате вие? Погледнете, според знаците на Зодијакот. Овен Овој Марсов

повеќе »»

КЛУЧ НА ВАШИОТ КАРАКТЕР – КРВНАТА ГРУПА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

КЛУЧ НА ВАШИОТ КАРАКТЕР – КРВНАТА ГРУПА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Денес ниту една сериозна фирма во Јапонија не ангажира работник без да ја знае неговата крвна група. Искористете го она знаење што го систематизирале Јапонците и проверете какви личности Ве окружуваат, а какви

повеќе »»

Патот за Шамбала – Хитлер и окултизмот.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Патот за Шамбала – Хитлер и окултизмот.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Петнаесет години, по лична заповед на Фирерот, експедиции на “СС” ја барале во Тибет легендарната Шамбала. Материјалите од тие експедиции (и од оние што станале воени трофеи на сојузниците од антихитлеровскатата коалиција, и

повеќе »»