ОКУЛТНА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА 13 – ти ЗОДИЈАЧКИ ЗНАК – ПАЈАК ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОКУЛТНА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА 13 – ти ЗОДИЈАЧКИ ЗНАК – ПАЈАК ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Има денови кога силно се чувствува тринаесеттиот зодијачкиот знак ПАЈАК кој во суштина е психолошки знак. Тој го опфаќа периодот од 16 мај до 12 јуни. На родените во овој период

повеќе »»

Да ли Србија по „жолтиот“ картон ќе добие црвен картон од Русија (видео)? Стефановиќ: Украинскиот авион кој падна во Грција превезуваше српска муниција!… ХОРОСКОП КРАЈНЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Да ли Србија по „жолтиот“ картон ќе добие црвен картон од Русија (видео)? Стефановиќ: Украинскиот авион кој падна во Грција превезуваше српска муниција!… ХОРОСКОП КРАЈНЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички На Балкканот, особено во Македонија и Србија се случува „политичка простутуција“. Тема на ова моја анализа ќе

повеќе »»

Русија се закани на Албанија со „сармат“ (видео)! Да ли Рама албанците ќе ги поведе по патеката заминување од овој свет, бришење од картата на светот….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнчки

Русија се закани на Албанија со „сармат“  (видео)! Да ли Рама албанците ќе ги поведе по патеката заминување од овој свет, бришење од картата на светот….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнчки Еди Рама председателот на Албанија ги покани САД во Драч да учетвуваат во градењето

повеќе »»

Нова фризура – нова среќа ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Нова фризура – нова среќа ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Многу често кога ќе решиме да направиме голема промена во животот, започнуваме од косата. И тоа не е случајно. Секоја жена (а и секој маж) знае дека од фризурата во голем степен зависи самодовербата, како

повеќе »»

Броеви и судбини ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Броеви и судбини ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Како што знаеме, според точниот датум на раѓање на еден човек со неколку прости пресметувања можеме да го определиме не само неговиот карактер, туку и неговата судбина и главно – целта на неговиот живот. Да го разбереме

повеќе »»

Да ли Зеленски има „бизнис“ за продажба на оружје со Путин (видео)!?Русија се заблогодари на Франција за хаубиците! Бугарите тврдат дека украинските војници на русите им продале две француски хаубици „Цезар“…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Да ли Зеленски има „бизнис“ за продажба на оружје со Путин (видео)!?Русија се заблогодари на Франција за хаубиците! Бугарите тврдат дека украинските војници на русите им продале две француски хаубици „Цезар“…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Володиимир Зеленски успешно ги празни воените магацини на САД

повеќе »»