САД се подготвуваат за нуклеарна војна, подморниците ги опремуваат со нуклеарки, со помала моќност, намети за Северна Кореја и Иран.. Русија и Кина во моментот се пресилни за нив… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

САД се подготвуваат за нуклеарна војна, подморниците ги опремуваат со нуклеарки, со помала моќност, намети за Северна Кореја и Иран.. Русија и Кина во моментот се пресилни за нив… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Светската политичка сцена е напната, почна да се звецка со нуклеарно

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6738" align="left"]
[divider_top]

На денешен ден е роден Горѓи Николов Делчев познат како Гоце Делчев, на 4-ти февруари 1872 година во Кукуш… Беше мозокот на Македонско Револуционарно движење ТМРО, подоцна ВМРО… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

На денешен ден е роден Горѓи Николов Делчев познат како Гоце Делчев,  на 4-ти февруари 1872 година во Кукуш… Беше мозокот на Македонско Револуционарно движење ТМРО, подоцна ВМРО… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички На денешен ден, на 4-ти февруари 1972 година во Кукуш роден е

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6736" align="left"]
[divider_top]

Гасната војна со САД Путин ја доби! Започна земјоделската војна, која ќе ги банкротира фармерите во САД… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Гасната војна со САД Путин ја доби! Започна земјоделската војна, која ќе ги банкротира фармерите во САД… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во моето село велат:             „Најлошо е кога со својот камен ќе се удриш сам по глава“.             Токму тоа го направија САД,

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6731" align="left"]
[divider_top]

Руската безбедност ќе биде „загрозена“ од 2030 година… Полска случи договор за купување на 32 американски „невидливи“ авиони Ф-35, во вредност од околу 5 милијарди долари. Авионите треба да ги добие до 2030 година, до тогаш Русија ќе биде „безбедна“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Руската безбедност ќе биде „загрозена“ од 2030 година… Полска случи договор за купување на 32 американски „невидливи“ авиони Ф-35, во вредност од околу 5 милијарди долари. Авионите треба да ги добие до 2030 година, до тогаш Русија ќе биде „безбедна“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6726" align="left"]
[divider_top]

Премиерката на Шкотска: „Ќе се вратиме во ЕУ како независна држава.. Шкотска најави распад на Обединетото Кралство, повторен реерендум за излегувцање од Обидинетото Кралство… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Премиерката на Шкотска: „Ќе се вратиме во ЕУ како независна држава.. Шкотска најави распад на Обединетото Кралство, повторен реерендум за излегувцање од Обидинетото Кралство… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Брегзитот на Велика Британија, како и нејзиното званично излегување од Европската Унија лошо ќе се одрази

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6723" align="left"]
[divider_top]

Путин остана сам на светска шаховска воена табла – нема соиграч! Започна сателитска војна помеѓу Русија и САД.. Пентагон е исплашен дека рускиот сателит може да го собори американскиот шпијунски сателит… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин остана сам на светска шаховска воена табла – нема соиграч! Започна сателитска војна помеѓу Русија и САД.. Пентагон е исплашен дека рускиот сателит  може да го собори американскиот шпијунски сателит… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Уште во 2015 година на „Тв Сител“ кога бев

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6719" align="left"]
[divider_top]