НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 11- ДО 18 – Јануари ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 11- ДО 18 – Јануари ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота можете да очекуѕвате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Во недела, и понеделник емоциите ќе ви бидат

повеќе »»

НЕДЕЛЕНХОРОСКОП ОД 04- ДО 11 – Јануари Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕНХОРОСКОП ОД 04- ДО 11 – Јануари Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 28-ми декември– ДО 03-Јануари Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 28-ми декември– ДО 03–Јануари Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Можно е пријателство да ви помине во врска. Вторник и среда не ви се

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 7-ми декември– ДО 14-декември Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 7-ми декември– ДО 14–декември Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во сабота и недела ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Ва зависност како ќе се чувствуватењ, така и одкуките ќе ги донесувате. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе

повеќе »»

Никола Сандуловиќ тврди (видео): Вучиќ има сида и знам кој го заразил.. Никола Груевски е уапсен веќе 2 месеца, но Заев нема храброст да побара да се испорача… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: ИЛија Бошков – Крајнички

Никола Сандуловиќ тврди (видео): Вучиќ има сида и знам кој го заразил.. Никола Груевски е уапсен веќе 2 месеца, но Заев нема храброст да побара да се испорача… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: ИЛија Бошков – Крајнички , Интересен текст прочитав на фејсбук, но не ми текнува порталот што

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 16-ти– до 23-ти ноември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 16-ти– до 23-ти ноември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН –  Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поголема поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот

повеќе »»