НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 12-ти октомври– ДО 19-ти октомври Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 12-ти октомври– ДО 19–ти октомври Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на располжението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 28-ми септември– ДО 5-ти октомври ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 28-ми септември– ДО 5-ти октомври ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на работа. Во недела и понеделник можете да ичекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 23-ти септември– ДО 30-ти септември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 23-ти септември– ДО 30-ти септември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот, од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 16-ти септември– ДО 23-ти септември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 16-ти септември– ДО 23-ти септември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во понеделник ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на ртасположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 7-ми септември– ДО 14-ти септември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕННЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 7-ми септември– ДО 14-ти септември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во сабота духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле.

повеќе »»

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ: НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 24-ти– август дО 31-ви август 2019 година Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ: НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 24-ти– август дО 31–ви август 2019 година Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во сабота ќе бидете опкружени од пријателите, ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи

повеќе »»