Седум годишни циклуси во животот ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнчки

Седум годишни циклуси во животот ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнчки Магичната сила на обновувањето или на разрушувањето На секои седум години во нашиот организам настапуваат промени, тврдат лекарите. После секои седум години психата има потреба од нови импулси. Човекот, којшто ги познава седумте годишни циклуси,

повеќе »»

Да ли Османи го разголи Вучиќ? Русија пука во погрешна мета, за забрана на прелет на авионот на Лавров!…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Да ли Османи го разголи Вучиќ? Русија пука во погрешна мета, за забрана на прелет на авионот на Лавров!…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Читајќи ја изјавата на министерот за надворешни работи на Македонија Бујар Османи, веднанаш забележав „Во државата Данска нешто смрди“:               Какошто

повеќе »»

КОИ ПАРА-МОЌИ НИ СЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

КОИ ПАРА-МОЌИ НИ СЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Зодијакот и езотеричното Знакот во кој сме родени ги покажува нашите астролошки карактеристики и говори за нашите парапсихолошки склоности. Од постанокот на светот, човекот настојува да го спознае светот околу себе. Еден од методите на

повеќе »»

ЅВЕЗДЕНИ БРАКОВИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЅВЕЗДЕНИ БРАКОВИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Браковите се склучуваат на небото. И тоа не само со убави зборови – ова астролозите одамна го потврдиле. Секое нешто си има своја причина, луѓето не се сретнуваат случајно, ниту пак се разделуваат случајно. Дали ќе бидат среќни

повеќе »»

Зодијакот и езотеричното ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Зодијакот и езотеричното ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Знакот во кој сме родени ги покажува нашите астролошки карактеристики и говори за нашите парапсихолошки склоности. Од постанокот на светот, човекот настојува да го спознае светот околу себе. Еден од методите на знаење е воздигнувачки или индуктивен,

повеќе »»

Руската „зобница“ ја клекунва ЕУ на колена (видео). Велика Британија ќе прави пандем на ЕУ. Турција Сирија ќе ја „чисти“ од курдите.. Изреал да ли си го става јажето околу вратот?…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Руската „зобница“ ја клекунва ЕУ на колена (видео). Велика Британија ќе прави пандем на ЕУ. Турција Сирија ќе ја „чисти“ од курдите.. Изреал да ли си го става јажето околу вратот?…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Светската политичка сцена зоврива, ЕУ и НАТО

повеќе »»