Ѕвездите и годините…..Хороскоп на зрелоста ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Ѕвездите и годините…..Хороскоп на зрелоста ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Го празнувате ли својот 40 – ти роденден? Или пак можеби ви се чини, дека тоа е многу далеку? Во секој случај бројот 40 има своја тежина, носи со себеси авторитет, одговорност и почит. Околината

повеќе »»

Дали Трамп ќе кани на пвторната крштевка? Бајден во говорот во председателската кампања го прекрсти во “Џорџ“… Ако „Џорџ“ повторно биде избран…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали Трамп ќе кани на пвторната крштевка? Бајден во говорот во председателската кампања го прекрсти во “Џорџ“… Ако „Џорџ“ повторно биде избран…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Останав бес текст, само малку се поднесмејав, читајќи го текстот на порталот: Порталот излезе со наслов: „Бајден не

повеќе »»

Вучиќ ако го исполни ветувањето, Србија ќе треба да се подготвува за предвремени председателски избори.. Вучиќ вети дека прв ќе се вакцинира со вакцината која прва ќе стаса во Србија… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Вучиќ ако го исполни ветувањето, Србија ќе треба да се подготвува за предвремени председателски избори.. Вучиќ вети дека прв ќе се вакцинира со вакцината која прва ќе стаса во Србија… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Останав без текст читајќи го текстот на порталот:            кој

повеќе »»

Бајден препорача да се носат маски постојано! Трамп го замоли covid-19да не излегува на председателските избори да гласа! Ердоган му препорача на Макрон да го провери менталното здравје….. ХОРОСКОП ЈРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Бајден препорача да се носат маски постојано! Трамп го замоли covid-19да не излегува на председателските избори да гласа! Ердоган му препорача на Макрон да го провери менталното здравје….. ХОРОСКОП ЈРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Светската политичка сцена стана театар на отворено, каде се прикажуваат комедии и

повеќе »»

Дали Мицковски политички забегува (2-ва видеа)? Мицковски го копира Груевски: „Да не биде после дека не ви кажавме“.. На денот на револуционерната борба држи изборен говор…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали Мицковски политички забегува (2-ва видеа)? Мицковски го копира Груевски: „Да не биде после дека не ви кажавме“.. На денот на револуционерната борба држи изборен говор…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се стаписав слушајќи го говорот на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицковски, кој на

повеќе »»

Говор на планетите: Дали премиерот Зоран Заев е пред ликвидација? Дали моето предвидување тропна на врата? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Говор на планетите: Дали премиерот Зоран Заев е пред ликвидација? Дали моето предвидување тропна на врата? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Визиите за можна ликвидација на актуелниот премиер Зоран Заев, кои ме следат од 2017 година, ме натераа да се обидам да го прочитам гововорот

повеќе »»